Sovesofaer

Læder sovesofa – Her finder du den rette

Er du ved at indrette dig i en ny bolig? Og har du et gæsteværelse eller teenageværelse, der mangler møbler?

Et af de vigtigste møbler i sådanne tilfælde er naturligvis sengen. Den er kernen i et ethvert værelse, hvor folk skal sove, men siden du er her, overvejer du tilsyneladende at købe en sovesofa frem for en almindelig seng.

Det kan være et smart valg af flere grunde.

Asger sovesofa læder

Pris: 2.062kr

Perugia sovesofa sort læder boboonline

Pris: 2.199kr

Fenton sovesofa sort læder

Pris: 2.999kr

Fenton sovesofa hvid læder

Pris: 2.999kr

Overvej at købe en sovesofa i læder

Når du skal vælge en sovesofa, er det ofte et spørgsmål om at vælge en i stof eller læder. Begge dele kan være gode, og det er i sidste ende op til din egen individuelle smag, men der er dog adskillige fordele ved en sovesofa i læder:

  • En sovesofa i læder er nemt at vedligeholde og slides meget langsomt
  • Behagelig at sidde på
  • Flot at se på
  • Læder er et naturligt materiale, der former sig efter dem, der bruger det. Dermed vil en sovesofa i læder ende med at passe perfekt til sin bruger,

Læder kan ikke rigtig få pletter, da det er let at tørre af, så det betyder, at du kan beholde sofaens pæne udseende længere. Sammensat med at læder slides langsomt, kan du altså få god nytte af en sovesofa i læder i årtier, før den endelig bliver så gammel, at du er nødt til at skille dig af med den.

Få flere funktioner med en sovesofa i læder

Med en sovesofa får du både seng og sofa i ét møbel. Den kan dermed bruges på endnu flere forskellige måder, og det er derfor den vil passe ind på et gæsteværelse eller i en teenagers soveværelse.

Den kan foldes ud til en seng, hvor gæst eller teenager rigtig kan slænge sig og få en god nats søvn, og om dagen kan den foldes sammen og blive brugt som et behageligt sted at sidde. Senge er skønne at sove i, men de er ofte ubehagelige at sidde på, fordi der ikke er noget ryglæn.

En sovesofa gør det lettere at have et ordentligt sted at sidde. Det kan være godt for teenageren, der tit får venner på besøg, eller i gæsteværelset, hvor du ikke vil have, at en seng skal stå og fylde hele tiden – og du dermed kan folde sengen sammen til en sofa.

Skum eller fjedre?

Du får den mest behagelige oplevelse ved at have fjedre i sovesofaen. En sovesofa med såkaldte pocket-fjedre kan være lige så skøn at ligge i som dyre senge. Dette skyldes, at skum er dejlig blødt, ja, men så er der heller ikke mere at få ud af dem.

Fjedre aflaster til gengæld din krop og former sig efter dem. Det betyder, at man får en mere behagelig søvn og ikke er øm, når man vågner op.

Hvor kan jeg købe en sovesofa i læder?

Sovesofaer i læder, der produceres udenfor EU og kommer fra for eksempel Asien er ofte billige, men også af betydeligt dårligere kvalitet. Det betyder, at de ikke nødvendigvis er gode at ligge på og ikke er særlig holdbare.

Det bedste valg for dig vil uden tvivl være at vælge sovesofaer, der er lavet her i Danmark. Men hvordan finder du sådan en? Der er et par mærker, du kan gå efter. For eksempel Innovation Living, der håndsyr deres produkter her i Danmark. Derudover kan du også gå efter Zeal, Recast og Osvald.