Sovesofaer

Chaiselong sovesofa – Find den rigtige her

Multifunktionelle møbler er mere populære end nogensinde før, og en sovesofa med chaiselong er ikke en undtagelse. Dog har den virkelig fået et ansigtsløft siden sin storhedstid i 90erne, hvor den prydede alle teenageværelser landet over.

I dag er sovesofaen igen et populært møbel, men ikke kun i teenageværelset. Du kan finde modeller, der både ligner og føles som helt almindelige sofaer, og som også kan give en god og behagelig nats søvn. Læs med herunder, og find ud af, om en sovesofa med chaiselong også kunne være en god løsning for dig.

Kos chaiselong sovesofa vendbar

Pris: 4.497kr

Himalaya sovesofa vendbar

Pris: 4.499kr

Grå Stanford LUX U-sovesofa

Pris: 4.497kr

New York Chaiselong Sovesofa

Pris: 6.497kr

Lysgrå Bryte chaiselong sovesofa

Pris: 2.997kr

Grå Bryte chaiselong sovesofa

Pris: 2.997kr

Skal jeg vælge en sovesofa med chaiselong?

Der er efterhånden flere og flere familier, der vælger at bo mindre for at kunne være tættere på byen. Derfor er de multifunktionelle møbler blevet så populære.

En sovesofa er måske et af de møbler, der kan spare dig mest plads – især, hvis du bor småt. I dag henvender den sig ikke bare til studerende på kollegier, selv om det er helt oplagt. Den henvender sig også til familier, der bor småt og alligevel ønsker at have plads til overnattende gæster eller til familien, der har rum med flere funktioner for at spare på pladsen.

Hvad skal jeg kigge efter i en sovesofa med chaiselong?

Oftest fungerer det således, at chaiselongen kommer til at være der, hvor hovedpuderne ligger, mens sæderne og ryglænet kommer til at udgøre resten af sengen.

I mange tilfælde vil der være opbevaring i chaiselongen, så dyner, puder og topmadras kan pakkes ned om dagen.

Formålet er, at det skal være let og hurtigt at forvandle sofaen til seng og omvendt. Men samtidig er der også en række andre kriterier, der gerne skulle opfyldes, for at det er en succesfuld fusion mellem sofa og seng:

  • Når møblet er en sofa, skal du sidde behageligt i den
  • Når møblet er en seng, skal den være blød og behagelig
  • Designet skal være i orden, så det er et møbel, der er pænt at have stående
  • Den må ikke fylde for meget i hverken sofa- eller sengeform.

Derfor kan det være en fordel, hvis du har mulighed for at se og afprøve modellen, inden du beslutter dig for, om den er noget for dig.

Sovesofa med chaiselong – fordele og ulemper

Det er klart, at du skal overveje nogle ting, inden du beslutter dig for, om en sovesofa med chaiselong er det, du leder efter, for som med alt andet er der fordele og ulemper i forbindelse med købet.

Fordele:

  • Du sparer plads
  • Du får et møbel med flere funktioner
  • Der er mulighed for at have gæster, uden at de skal sidde i din seng – selv, når du bor småt.

Ulemper:

  • Du skal pakke dit sengetøj ind og ud, hver dag
  • De fleste sovesofaer er kun 140 cm brede
  • Det er sjældent, at du sidder og ligger ligeså godt i en sovesofa, som du gør i en seng eller en sofa.

Udvalget er stort, og mener du, at det kunne være en god løsning i forhold til indretningen i dit hjem, så kan du med sikkerhed finde en sovesofa med chaiselong, der passer perfekt til dine behov og ønsker!